Vuokraa paljuelämys

Vuokraamme Pohjois-Savon alueella paljuperäkärryjä.  Toimitus järjestyy tarvittaessa sopimuksen mukaan: Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Pyhäntä ja Vieremä. Voit järjestää kuljetuksen myös itse, tarvitset vain vetokoukullisen henkilöauton ja tavallisen B-ajokortin. 

Palju classic

Perinteinen puulämmitteinen paljumme on helppokäyttöinen, hygieninen ja hyvin eristetty jolloin vesi lämpenee nopeasti ja kovakaan pakkanen ei ole este paljuttelulle. Tämä tunnelmallinen klassikkopalju sopii myös sähköttömälle mökille. Sisäpuolella paljussa on kulkemista helpottava askelma mikä toimii myös mainiona istuimena perheen pienemmille paljuttelijoille.

Palju luxus

Luxus paljumme on mainio valinta jos arvostat helppoutta, etkä halua huolehtia lämmityksestä. Se on varustettu polttoainetoimisella automaattisella lämmittimellä (biodiesel/polttoöljy). Lämpötila pysyy koko paljuttelun ajan sopivana, eikä kenenkään tarvitse välillä nousta paljusta lisäämään puita.  Pumppu/suodatinyksikkö poistaa vedestä roskia ja auttaa pitämään veden kirkkaana pidempään, lisäksi voit käyttää myös allaskemikaalia jolloin vettä ei tarvitse vaihtaa viikonlopun aikana ollenkaan. Altaan valaistus ja tyylikäs graniitinväri tekevät kylvystä elämyksen ja turvallisen myös ensikertalaisille.

Lämmittimen polttoaineen kulutus on n. 5-6L paljuttelukerta (lämmitys + ylläpito 6h ) Mukana olevalla 20L polttoainesäiliöllä paljuttelee koko viikonlopun. Lisäksi tarvitaan sähköpistorasia 230V, (Varusteissa on mukana jatkojohto 30m). Polttoaine ei sisälly vuokrahintaan, Palautus tankattuna tai sopimuksen mukaan voimme hoitaa senkin puolestasi.

Molemmissa pajuvaunuissa on kaikki tarvittavat varusteet mukana. Lisäksi tarvitset vain vettä sekä lämmitykseen tarvittavat puut tai polttoöljyn.

Vuokrahintaan kuuluu aina meidän suorittama pesu ja desinfiointi, joten sinulle jää vain täyttö sekä lämmitys ja pääset nauttimaan paljuilusta. Tarvittaessa voit myös tilata kuljetus-, täyttö- ja lämmityspalvelut kokonaan meiltä.

Viikonloppu, syntymäpäivät, polttarit, juhlat, rentoutuminen rakkaimpien seurassa, aina löytyy hyvä syy paljuiluun. Joko varataan teidän paljuelämys?

Vuokraushinnasto 2023  (sis alv 24%)

Paljuperäkärry 6-8 hengelle

Arkivuorokausi ma-to 69€/vrk

Viikonloppuvuorokausi pe-su 99€/vrk

Viikonloppu 139€/pe-su

Viikkovuokra 179€/ma-su

Juhlapyhät: Uusivuosi, vappu, itsenäisyyspäivä, pääsiäinen, juhannus ja joulu 189€/max.3vrk

Polttoaineet ei sisälly vuokrauksen hintaan. Automaattilämmityksellä varustettu palju palautetaan ja vuokrataan aina täydellä tankilla (polttoöljy).

Vuokrausvuorokausi alkaa klo 16:00 ja päättyy klo 14:00, ellei toisin ole sovittu.

Pidemmät jaksot sopimuksen mukaan.

Maksutavat: Käteinen, pankkikortti tai ennakkolasku

Voit myös maksaa mobile Pay-palvelun kautta.

Hintoihin sisältyy:

  • Paljuperäkärry 6-8 hengelle
  • Täyttö- ja tyhjennysletku
  • Paljun pesu ja desinfiointi
  • Käyttöhjeet ja opastus

   Lisäpalvelut:

   Kuljetuspalvelut sopimuksen mukaan, esim. Vieremän taajamaan 20€

   Polttoaineet puu/öljy sopimuksen mukaan

   Palju automaattisella lämmittimellä
   Palju puulämmityksellä Palju puulämmityksellä
   Puukamina
   Lahjakortti Lahjakortti