Vuokraa paljuelämys

Vuokraamme Pohjois-Savon alueella nykyaikaista automaattisesti lämpenevää paljuperäkärryä. Toimitus järjestyy tarvittaessa sopimuksen mukaan: Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Pyhäntä ja Vieremä. Voit järjestää kuljetuksen myös itse, tarvitset vain vetokoukullisen henkilöauton ja tavallisen B-ajokortin. 

Paljumme on kotimainen, helposti puhdistettava muovipalju puisella ulkovuorauksella. Se on varustettu polttoainetoimisella automaattisella lämmittimellä (biodiesel/polttoöljy). Lämpötila pysyy koko paljuttelun ajan sopivana, eikä kenenkään tarvitse välillä nousta paljusta lisäämään puita.  Pumppu/suodatinyksikkö poistaa vedestä roskia ja auttaa pitämään veden kirkkaana pidempään, lisäksi voit käyttää myös allaskemikaalia jolloin vettä ei tarvitse vaihtaa viikonlopun aikana ollenkaan. Altaan valaistus ja tyylikäs graniitinväri tekevät kylvystä elämyksen ja turvallisen myös ensikertalaisille.

Lämmittimen polttoaineen kulutus on n. 5L paljuttelukerta (lämmitys + ylläpito 6h ) Mukana olevalla 20L polttoainesäiliöllä paljuttelee koko viikonlopun. Lisäksi tarvitaan sähköpistorasia 230V, (Varusteissa on mukana jatkojohto 30m)

Vuokrahintaan kuuluu aina meidän suorittama pesu ja desinfiointi, joten sinulle jää vain täyttö sekä lämmitys ja pääset nauttimaan paljuilusta. Tarvittaessa voit myös tilata kuljetus-, täyttö- ja lämmityspalvelut kokonaan meiltä.

Viikonloppu, syntymäpäivät, polttarit, juhlat, rentoutuminen rakkaimpien seurassa, aina löytyy hyvä syy paljuiluun. Joko varataan teidän paljuelämys?

Vuokraushinnasto 2021  (sis alv 24%)

Paljuperäkärry 6 hengelle

Arkivuorokausi ma-to 69€/vrk

Viikonloppuvuorokausi pe-su 99€/vrk

Viikonloppu 139€/pe-su

Viikkovuokra 179€/ma-su

Uusivuosi, vappu, pääsiäinen, juhannus ja joulu 189€/3vrk

Polttoaine (20L) valmiiksi täytettynä 20€ /vuokrauskerta. Tämä yleensä riittää koko viikonlopuksi. (Voit myös hankkia polttoaineen itse)

Vuokrausvuorokausi alkaa klo 16:00 ja päättyy klo 14:00, ellei toisin ole sovittu.

Pidemmät jaksot sopimuksen mukaan.

Maksutavat: Ennakkolasku tai käteisellä noudettaessa.

Voit myös maksaa mobile Pay-palvelun kautta.

Hintoihin sisältyy:

    • Paljuperäkärry kuudelle hengelle
    • Täyttö- ja tyhjennysletkut
    • Paljun pesu ja desinfiointi
  •   Bluethoot aktiivikaiutin, voit kuunnella musiikkia vaikka omasta puhelimesta

Lisäpalvelut:

Kuljetuspalvelut sopimuksen mukaan, esim. Vieremän taajamaan 20€

HUOM! Osassa kuvia on vielä vanha puulämmitin. Nykyaikainen paljumme lämpenee automaattisesti biodiesel/polttoöljyllä.

Paljutraileri
Lahjakortti Lahjakortti